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Registros recuperados : 5 | |
3. | | PEQUENO, D. N. L.; FERREIRA, T. B.; FERNANDES, J. M. C.; SINGH, P. K.; PAVAN, W.; SONDER, K.; ROBERTSON, R.; KRUPNIK, T. J.; ERENSTEIN, E.; ASSENG, S. Production vulnerability to wheat blast disease under climate change. Nature Climate Change, v. 14, n. 2, p. 178-183, Feb. 2024. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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4. | | ARAUJO, N. de P.; CASTRO, I. E. de; REIS, R. G. dos; FERREIRA, T. B. da C.; CASTRO, H. F. de; BARBOSA, J. de O.; SUZZI, P.; COSTA, F. de A. Hidrolise enzimatica da mandioca. Informativo do INT, v.7, n.9, p.42-52, 1975. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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5. | | FERREIRA, T. B.; PAVAN, W.; FERNANDES, J. M. C.; ASSENG, S.; OLIVEIRA, F. A. de; HÖLBIG, C. A.; PEQUENO, D. N. L.; DALMAGO, G. A.; ZANATTA, A. L.; HOOGENBOOM, G. Coupling a pest and disease damage module with CSM-NWheat: a wheat crop simulation model. Transactions of the ASABE, v. 64, n. 6, p. 2061-2071, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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Registros recuperados : 5 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
03/09/2013 |
Data da última atualização: |
03/09/2013 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
GURAK, P. D.; DELIZA, R.; CABRAL, L. M. C.; ROCHA-LEÃO, M. H.; FREITAS, D. de G. C. |
Afiliação: |
POLIANA DEYSE GURAK, UFRJ/UFRGS; ROSIRES DELIZA, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; MARIA HELENA MIGUEZ DA ROCHA-LEÃO, UFRJ; DANIELA DE GRANDI CASTRO FREITAS, CTAA. |
Título: |
Concentrated grape juice by reverse osmosis following a consumer-driven approach. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
Agro Food Industry Hi-Tech, v. 24, n. 3, p. 37-40, May/Jun. 2013. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This study aimed to evaluate the consumer acceptance of grape juice concentrated by reverse osmosis at 60 bar and 50°C. The concentrated juice was diluted and sweetened using just-about-right scale determined by consumers. The principal component analysis showed similarities between the reconstituted grape juice previously concentrated by reverse osmosis and the integral grape juice, which confirmed the potential of reverse osmosis process. The pre-concentration of grape juice by reverse osmosis tested in this study had a positive result due to the maintenance of the sensory characteristics of the grape juice. |
Palavras-Chave: |
Aceitação; Processo de separação por membranas. |
Thesagro: |
Consumidor. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 01228naa a2200205 a 4500 001 1965466 005 2013-09-03 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGURAK, P. D. 245 $aConcentrated grape juice by reverse osmosis following a consumer-driven approach. 260 $c2013 520 $aThis study aimed to evaluate the consumer acceptance of grape juice concentrated by reverse osmosis at 60 bar and 50°C. The concentrated juice was diluted and sweetened using just-about-right scale determined by consumers. The principal component analysis showed similarities between the reconstituted grape juice previously concentrated by reverse osmosis and the integral grape juice, which confirmed the potential of reverse osmosis process. The pre-concentration of grape juice by reverse osmosis tested in this study had a positive result due to the maintenance of the sensory characteristics of the grape juice. 650 $aConsumidor 653 $aAceitação 653 $aProcesso de separação por membranas 700 1 $aDELIZA, R. 700 1 $aCABRAL, L. M. C. 700 1 $aROCHA-LEÃO, M. H. 700 1 $aFREITAS, D. de G. C. 773 $tAgro Food Industry Hi-Tech$gv. 24, n. 3, p. 37-40, May/Jun. 2013.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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